Коли зима здається вічною, а морозні дні переходять з одного в інший, лютневе потепління, що зустрічає нас, стає як світло в кінці тунелю. Синоптики передбачають зміни в погоді для Києва. Давайте розглянемо, що на нас чекає у цьому лютому.

Згідно прогнозу, столиця в першій половині місяця зможе позбутися мінусової температури, а повітря зігріється до комфортних значень від -1 до +3 градусів вдень.

Погода взимку / фото: depositphotos
Погода взимку / фото: depositphotos

Однак, незважаючи на теплу перспективу, опади у вигляді дощів та мокрого снігу пройдуть неминуче. Але справжня радість прийде вже з 9 лютого, коли денна температура підніметься вище за нуль, а нічні заморозки поступляться місцем легким -5 градусам.

Друга та третя декади лютого принесуть мешканцям Києва нестабільну погоду з дощами та мокрим снігом. Але наприкінці місяця настане період відносної стабільності з ясними днями, який, на жаль, несе у собі ризики дощів та мокрого снігу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще

Погода на лютий / фото: скріншот Wisemeteo
Прогноз погоди на лютий / фото: скріншот Wisemeteo

Втім, синоптики обіцяють кілька безосадкових днів в останньому зимовому місяці. Вірте чи ні, температурний максимум повітря може досягти +6 градусів, вітаючи лютневу весну.

Так що, незважаючи на весняні провістки, краще тримати шапку та рукавички під рукою.

А ми нагадуємо, що ціни на газ підуть на зниження: чи радіти українцям

Також ми писали про "Вибухові зміни...": відомий таролог передбачила, коли окупантам стане "жарко" на фронті

Крім того, Знай.ua повідомляв, чому нам так погано взимку? Вчені пояснили, що не так із сезонною депресією і як її подолати