Українці можуть платити за опалення на 25-30% менше. Кому доступна така можливість і що для цього необхідно зробити, пояснили фахівці КП "Київтеплоенерго". на офіційній сторінці у соцмережі facebook.

Мешканці столиці мають шанс зменшити суми у платіжках за опалення. Для цього потрібно подати заявку на конкурс енергоефективних проєктів у житлових будинках Києва, де створено ОСББ та ЖБК.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

Завдяки програмі мешканці можуть покращити енергоефективність будинку лише за 30% від суми проведення робіт. Інші 70% буде виділено з міського бюджету.

Зазначається, що мешканці будинків, які вже взяли участь у програмі, віддають за опалення квартир приблизно на 25-30% менше, ніж решта мешканців столиці.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

"Програма 70/30 довела свою ефективність, адже суми за опалення у платіжках суттєво зменшуються. Мешканці будинків-учасників програми сплачують за тепло на 25-30% менше порівняно з тими будинками, де роботи з енергоефективності не проведені", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, економити можна і без субсидії: як платити за світло за дешевшим тарифом.

Також наш портал інформував, часу менше, ніж ви думали: коли в Україні злетять тарифи на газ, гарячу воду та опалення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комунальники попередили боржників за воду та каналізацію: часу до кінця січня.