Для наших дорогих та шанованих читачів, які через війну опинилися у скрутних життєвих обставинах, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що у двох областях нашої країни продовжується прийом заявок на отримання грошової допомоги від фонду "Карітас".

Цього разу наші читачі дізнаються, як зареєструватись у програмі, а також отримати виплати у розмірі 10 800 гривень.

Про це стало відомо завдяки інформації на порталі to4ka.fun.

Так, благодійна місія "Карітас-Спес Одеса" повідомляє про збір заявок на виплату екстреної грошової допомоги постраждалим внаслідок військових дій в Одесі та Миколаєві.

Публікація "Карітас-Спес-Одеса", скріншот: Facebook
Публікація "Карітас-Спес-Одеса", скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Хто може отримати грошові виплати

Організація підтримує жителів міст, які зазнали масового обстрілу в останні тижні. Для постраждалих від військових дій створено програму екстреної фінансової підтримки у розмірі 3600 грн на місяць на кожного члена домогосподарства (до 4 осіб) одразу за три місяці.

Для отримання виплат обов'язково мати Акт ушкодження внаслідок бойових дій за останні два місяці з дати реєстрації, виданого місцевими адміністраціями.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Як отримати фінансову допомогу від Карітас

Заявки приймаються в офісах місії в Одесі та Миколаєві. Попередній запис можна здійснити в телеграм-боті за цим посиланням. Більш детальну інформацію можна отримати за номером 067 654 10 26.

Нагадаємо, тарифи зростають, а субсидія залишається незмінною: чи буде перерахунок виплат цього року.

Раніше повідомлялося, встигнути до перших пролісків: пенсіонери ризикують втратити гроші, що робити.

Також, українцям підняли зарплати та прожитковий мінімум: озвучено нові суми.