Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які через лихе вторгнення російських окупантів опинилися у скрутних життєвих обставинах, є дуже важливі новини. Справа в тому, що українці отримали можливість забрати великі набори для утеплення свого житла.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці Благодійного фонду "Terre des hommes – Україна" у соціальній мережі Facebook.

Обігрівач. Фото Freepik
Обігрівач. Фото Freepik

Повідомляється, що благодійний фонд "Terre des hommes – Україна" забезпечить мешканців територій, які постраждали від війни, обігрівачами та іншими непродовольчими товарами для проходження зимового періоду.

Публікація "Terre des hommes – Україна", скріншот: Facebook
Публікація "Terre des hommes – Україна", скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Зокрема, таку допомогу отримають мешканці областей:

- Чернігівській;

- Сумський;

- Харківській;

- Дніпропетровській;

- Запорізький;

- Миколаївській.

При цьому набори для утеплення житла зможуть отримати не лише переселенці, а й ті, хто після початку повномасштабного вторгнення нікуди не виїжджав. Для отримання допомоги необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Зразок форми на сайті ee-eu.kobotoolbox.org
Зразок форми на сайті ee-eu.kobotoolbox.org

Також варто розповісти, що Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України повідомила, що з 9 до 26 січня 2024 року проводитиме реєстрацію на зимову грошову допомогу для переселенців у Тернопільській області. Фінансова допомога Червоного Хреста спрямована на переселенців із певними категоріями вразливості.

Нагадаємо, хочеться поговорити? Чому не можна брати слухавку із невідомих номерів.

Раніше повідомлялося, робота українців за кордоном: чи отримають пенсію ті, хто працював у Польщі.

Також, нові правила доведуть до відчаю: хто більше не отримає жодної копійки.