Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні соціальні продукти харчування, є ціла низка важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили ціни на різні види чаю та кави.

Важливо одразу наголосити на тому факті, що періодично українські супермаркети встановлюють акційні ціни на товари. Так, наприклад, у січні можна знайти чай та каву за знижками до 56%.

Завдяки оперативним даним від моніторингового сервісу GoToShop можна точно дізнатися, де в Україні можна купити чай та каву за хорошими знижками.

Ціни на каву та чай, фото: Знай.ua
Ціни на каву та чай, фото: Знай.ua

Вартість чаю

Так, наприклад, 100 г чаю "Едемс" у січні можна купити на 56% дешевше у Фоззі – всього29,90 грн. Від 39 до 45% знижки на чай зараз діють у "Сільпо" – за 46,79 грн. можна купити чорний чай "Тет" в упаковці 100 г.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Дешевше на 43% продають чорний чай у Форі – "Азерчай" в упаковці 100 г можна купити по 57,90 грн.

Ціни на чай, скріншот: GoToShop
Ціни на чай, скріншот: GoToShop

Ціни на чай, скріншот: GoToShop
Ціни на чай, скріншот: GoToShop

Вартість кави

За знижкою 38% продають 100-грамову упаковку розчинної кави "Чорна карта" у мережі Таврія В. В "Сільпо" на 33% знижено ціну на каву "Амбасадор" – 113 гривень, а в Ашані кава "Tchibo" можна придбати за 184,90 грн. за 100 грам.

Крім того, каву Egoiste Special дешевше на 21% пропонують у мережі "Сільпо" - 419,00 гривень за 100 грам.

Ціни на каву, скріншот: GoToShop
Ціни на каву, скріншот: GoToShop

Нагадаємо,снідати доведеться кашею: супермаркети підняли ціни на соняшникову олію, яйця та бекон.

Раніше повідомлялося, улюблена кола та бургер можуть викликати рак: вчені дійшли шокуючих висновків.

Також, українка зізналася, як їх "тероризують" на роботі в Польщі: "Втрачали свідомість, але додому не відпускали".