Українці отримують платіжки за блакитне паливо зі штучно нарахованими боргами. Відповідна скарга з'явилася в коментарях на офіційній facebook-сторінці "Нафтогазу".

До газопостачальної компанії звернулася українка, яка заявила, що своєчасно передала показники лічильника, однак у платіжці їй написали вигаданий борг за блакитне паливо.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Закарпатська газконтора дописує куби зі стелі, якщо показник передано до 1-го числа. Чому, розберіться між собою, і уточніть терміни передачі. Бо штучно створюється неіснуюча заборгованість", - поскаржилася українка.

В "Нафтогазі" заявили, що умови передачі показників не змінилися, і нарахування у платіжках відбуваються на підставі даних, переданих оператору ГРМ.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

"Саме Оператори ГРМ контролюють обсяги споживання газу на підставі переданих вами показань лічильників. Як і раніше ви можете передавати показання газового лічильника безпосередньо вашому оператору ГРМ (облгаз) з 1 по 5 число щомісяця", - відповіли в компанії.

Також фахівці запропонували клієнтці альтернативу - передавати показники лічильника через сервіси компанії "Нафтогаз".

Нарахування на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Нарахування на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, не включали, але платимо? Скільки українці "примусово" заплатять за газ у 2024 році.

Також наш портал інформував, в Україні зросли тарифи на комуналку, але люди могли цього не помітити: що змінилося за рік.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платити за труби? Що нового буде у газових платіжках для приватних та багатоквартирних будинків.