Український поштовий гігант "Нова пошта" після більш як двадцяти років на ринку оголосив про зміну назви на NOVA.

Таке рішення керівництво мотивує розширенням спектру послуг компанії, яка вже вийшла за межі лише поштових операцій.

Нова пошта. Фото Знай.ua
Нова пошта. Фото Знай.ua

Адже зараз ми можемо спостерігати і небанківську фінансову установу NovaPay, яка розвиває власну міжнародну платіжну систему; та Nova Post — що дозволяє користуватися послугами "Нової пошти" за межами України, в 11 країнах Європи тощо. Про це стало відомо від прес-служби "Нової Пошти".

"Основна мета групи NOVA – забезпечити легку доставку чогось для життя та бізнесу. Поки що це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому”, - заявляють там.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вони продовжують триматися на різних цінностях, включаючи легкість, швидкість, безпеку, технологічність та зростання. Незважаючи на проблеми, що періодично трапляються у різних областях України.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Наскільки все зміниться в глобальному плані — важко передбачити. Всі функції будуть збережені, відділення працюватимуть у тому ж режимі, проте, можливо, під новою вже назвою. Для держави збільшення компаній це "плюс". Міжнародна спільнота має бачити, що навіть незважаючи на повномасштабну війну в нашій країні, можливе зростання.

Нагадаємо, без інтернету, але з посилкою: секрети пошти від "Нової Пошти"

Як повідомляв "Знай.uа", гроші спишуть без плати за тариф: причини з яких пустіють рахунки навіть на "кнопкових" телефонів

Знай.ua писав, місяць безкоштовно:"Київстар" порадував українців новою халявою