Lifecell нагадав про послугу, яка відкриває українцям доступ до атмосферних зимових фільмів. Платформа ТВМаркет пропонує широкий вибір телевізійних програм для їхнього комфортного перегляду. Однак клієнта не влаштували умови тарифу, через що він подав скаргу до контролюючих органів.

Послугу можна замовити на сайті оператора, через комбінацію *159# або у додатку "Мій lifecell".

ТБ: скрін з відео
ТБ: скрін з відео

Перші два тижні користування обраним пакетом обійдуться всього в 1 гривню, а після цього – залежно від обраного пакету. Важливо відзначити, що після використання перших 50 ГБ на максимальній швидкості швидкість інтернету знижується до 1 Мбіт/сек до кінця терміну оплаченої підписки. від 49 гривень

Один із клієнтів Lifecell висловив свої невдоволення обмеженням швидкості, стверджуючи, що такі обмеження - порушення та що абоненти повинні мати повний доступ до безлімітного інтернету.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Я подивлюся, що скажуть контролюючі органи, я вже подав скаргу, що ви обмежуєте абонентів, обманюючи і їх, надаючи "безліміт", який насправді ніякий не безліміт через безпричинні обмеження — написав клієнт.

Звернення до Lifecell / фото: скріншот Facebook
Звернення до Lifecell / фото: скріншот Facebook

У відповіді Lifecell заявили, що всі умови тарифних планів явно вказані на офіційному сайті, залишаючи за собою право встановлювати тарифи відповідно до законодавства.

Під постом клієнт також зацікавився можливістю перегляду онлайн-ТВ на планшеті з Android 4.1 та обмеженнями перегляду HD-контенту.

У відповідь Lifecell уточнили, що якість перегляду HD-контенту може бути обмежена, але можна спробувати налаштувати його під інтернет-з'єднання. Однак, точна інформація про сумісність програм на пристрої Android 4.1 у оператора відсутня.

Раніше ми писали про те, що гроші спишуть без плати за тариф: причини з яких пустіють рахунки навіть на "кнопкових" телефонів

Крім того, Знай.ua повідомляв, мобільний гаманець спорожнів і закінчилися хвилини: Lifecell пропонує корисну послугу

Також наш портал інформував, російський олігарх Михайло Фрідман терміново позбавляється українського бізнесу: як це зачепило Lifecell