Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головних соціальних продуктах, є низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили цінники на гречану крупу, олію та сіль.

Варто одразу відзначити той факт, що головний продукт для "смаження" - соняшникова олія деяких брендів встигла на початку року навіть знизитися в ціні.

Про це стало відомо завдяки інформації експертів економічного порталу Minfim.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Вартість олії

Згідно з відкритою інформацією, станом на 4 січня, соняшникова олія бренду "Щедрий Дар" рафіноване, якщо порівнювати з минулим місяцем, знизилося в ціні з 56,14 грн. до 53,17 грн. ха 850 мл. А ось марка "Олейна" подорожчала на кілька копійок, до 55,85 грн. за 850 мл.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin
Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin

Вартість гречаної крупи

На кілька копійок знизилися ціни на гречку, до 28,92 грн/кг. При цьому максимальну ціну на неї встановлено на полицях Ашан – 23.70 грн/кг, у Варус за неї доведеться віддати 39,90 грн/кг.

Ціни на гречку, скріншот: Minfin
Ціни на гречку, скріншот: Minfin

Вартість солі

А ось морська харчова сіль подешевшала з 33,77 грн/кг до 31,43 грн/кг. Найвигідніша пропозиція в супермаркетах "Варус" за 22,80 грн за кілограм.

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Нагадаємо, супермаркети змінять ціни на основні продукти: що подорожчає вже в січні.

Раніше повідомлялося, рік тільки почався, а вже подорожчання: як зросли ціни на яйця, макарони та вершкове масло.

Також, час свіжих салатів: українські супермаркети змінили ціни на помідори, огірки та цибулю.