Для всіх наших шанованих читачів, які розраховують на отримання матеріальної допомоги від держави на оплату комуналки, є дуже важливою інформацією. Деякі українці одержують відмову в отриманні субсидій через дії своїх родичів.

Цього разу українка отримала відмову у наданні субсидії лише через те, що її син придбав нерухомість. Проте проблема в тому, що син уже не мешкає у квартирі матері. Питання лише у тому, яке мають відношення до українки витрати її дорослого сина.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців Пенсійного фонду України у соціальній мережі Facebook.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Одна з українок звернулася з питанням такого плану: Поясніть, будь ласка, чи є якісь правила чи інструкції щодо субсидій? У мене син, що провисає, але він зі мною не проживає. Це підтверджено довідками та актом обстеження. Субсидія призначається мені і прибутки сина для розрахунку субсидії не беруться. Але мені відмовили у субсидії тому, що син із дружиною купили собі майно на суму, що перевищує 50 000 грн. Якщо їхні доходи не мають відношення до мене, то чи стосуються їх витрати?".

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Відповідь "ПФУ", скріншот: Facebook
Відповідь "ПФУ", скріншот: Facebook

Представники Пенсійного фонду України надали відповідь, і заявили, що житлова субсидія призначається та виплачується відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848.

"Для вирішення Вашого питання зверніться до будь-якого найближчого сервісного центру ПФУ, для відновлення виплати", — додали фахівці ПФУ.

Нагадаємо, очікувати більше не потрібно: комунальники поставили крапку у питанні з платіжками.

Раніше повідомлялося, житлова субсидія 2024: як подати заяву, щоб отримати допомогу на оплату комуналки.

Також, українців попередили про небезпеку: що слід знати споживачам.