"Найбільша мрія життя збулася": Наталія Могилевська розповіла про таємницю, яку приховувала 2 роки

Наталія Могилевська. Фото Instagram
Наталія Могилевська. Фото Instagram

Відома українська співачка Наталія Могилевська стала мамою одразу двох дівчаток. Цю неочікувану новину співачка повідомила українцям у новорічну ніч. Нещодавно артистку помітили у одному із столичних супермаркетів із дівчинкою 2-3 років. Тоді українці припустили, що це її племінниця чи дитина подружки. Однак виявилося все набагто цікавіше. Артистка наважилася разом із чоловіком вдочерити двох донечок-сестричок: одній два роки, а іншій – 10. Наталія приховує їх обличчя та у святковому випуску "Кварталу 95" розповіла про те, їй дуже важливо, щоб ніхто не знав, ким є їх батьки.

Київський бар вражає гучною тусовкою, поки столиця у жалобі

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Київ поринув у глибоку траурну обстановку після масштабної атаки, яка залишила за собою багато жертв. 1 січня був проголошений Днем жалоби на згадку про загиблих внаслідок ракетного удару по складському приміщенню у Шевченківському районі столиці. Незважаючи на важку працю, рятувальники продовжують працювати вже третій день, щоб знайти і врятувати тих, хто може перебувати під завалами будівлі. Наразі 29 осіб вважаються загиблими внаслідок ракетного удару. У цей час, на тлі лиха, бар у районі Подолу організовував вечірки, що викликало обурення у соціальних мережах. Відеозаписи, розміщені в Instagram-сторісі, показували веселих людей, що танцюють під гучну музику. Мало того, на відео є підпис: "Починаємо цей рік із крейзі танців".

Посилення мобілізації: адвокат розповів, кого будуть відправляти на передову

Мобілізація, скріншот: Youtube
Мобілізація, скріншот: Youtube

У День Різдва Уряд зареєстрував новий законопроєкт про мобілізацію, яким хочуть суттєво скоротити перелік осіб, які мають право на відстрочку від мобілізації. Багато його норм суперечать нормам Конституції та викликають багато питань. Зокрема про те, що українців із 3 групою інвалідінстю можуть призвати. Про те, чи дійсно чоловіки із 3 групою інвалідності втрачають відстрочку розповів адвокат Роман Лихачов. На думку фахівця, питання мобілізації осіб з інвалідністю законопроектом подано двозначно.

Водіям приготуватися: з 1 січня буде ще більше штрафів

Водiй. Фото: скрін youtube
Водiй. Фото: скрін youtube

В Україні з 1 січня може помітно збільшитися кількість штрафів за порушення правил дорожнього руху. Причиною цього є запуск додаткових комплексів автоматичної фіксації порушень. З 1 січня загальна кількість комплексів фіксації становитиме 265 одиниць. Нові камери з'являтимуться у низці регіонів, зокрема у Києві та області, а також Кривому Розі, Миколаєві, Полтаві, Одесі, Львові, Чернігові, Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській та Івано-Франківській областях.

Потужна ракетна атака: знеструмлення, постраждалі, руйнування

наслідки ракетного удару по Києву 2 січня 2024 року
наслідки ракетного удару по Києву 2 січня 2024 року

Сьогодні зранку, 2 січня, Київ знову постраждав від агресії з боку Росії. Міський голова Віталій Кличко повідомив про серію вибухів під час повітряної тривоги. Підтверджено падіння ракетних уламків, через що місто зіткнулося з руйнуваннями та проблемами з комунальними послугами. Це була чергова спроба зламати моральний дух українців, але наша країна продовжує стійко вистояти перед викликами, які ставить перед нею ворог.