Українці сплачують рахунки за комунальні послуги. Але на деякі з них приходить одразу декілька платіжок. Зокрема це стосується природного газу.

Споживачі платять за спожитий обсяг та розподіл блакитного палива. Варто зазначити, що дві платіжки стосуються лише природного газу. До компанії Yasno звернувся українець з запитанням звідки з'являються зайві нараховані 150 гривень, якщо показники лічильника були вчасно передано.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

"Вчора передав показники +150 грн зверху нарахували. За що? Уже за доставку електроенергії платимо? Дивлюся зараз, вже все правильно нарахували" скаржиться чоловік

На цю скаргу відповіли фахівці компанії. За їх словами немає платежу за доставку електроенергії, оскільки до кінцевої ціни вже входить вартість послуг оператора з системи розподілу. Зараз вартість спожитої електроенергії становить - 2,64 грн/кВт.год.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Ви сплачуєте лише за спожиту електроенергію. Ціна 2,64 грн/КВ.год вже включає в собі вартість ОСР" пояснили в Yasno

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

Коли краще переглядати рахунки за спожиту електрику

Фахівці компанії радять переглядати рахунки 10 числа кожного місяця. Саме тоді там відображатимуться найточніші нарахування.

Звернення до Ясно. Фото: скрін Фейсбук
Звернення до Ясно. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, в "Нафтогазі" показали, як отримати пільги, якщо вони не приходять: "Просто скажіть..."

Раніше портал Знай інформував, платіжки за воду: як не платити, якщо у квартирі ніхто не мешкає

Також наш портал повідомляв, виплати по-новому: як змінилися дати та порядок отримання допомоги