Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми квитанціями з комуналки, є дуже важлива інформація від Нафтогазу. Справа в тому, що деякі споживачі побутового газу почули інформацію про закон "Про пільги для інвалідів ІІІ групи, пенсіонерів та УБД".

Однак мало хто розуміє, про що йдеться. Фахівці компанії "Нафтогаз" вирішили розповісти, що необхідно робити споживачам побутового газу у подібних випадках, якщо є право на отримання пільг.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Нафтогаз" на запитання своїх клієнтів у мережі Facebook.

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Одна з клієнток запитала: «Згідно з ухваленим законом, який вступив в дію з 5 грудня інваліди 3 групи, пенсіонери, учасники бойових дій не оплачують за доставку газу. Відповідь постачальника газу – ми такого закону не знаємо. Як це зрозуміти? Знову брешуть?

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

В "Нафтогазі" заявили, що надали відповідь у особисті повідомлення у месенджері. Однак ще одна українка вирішила продовжити діалог, і ще раз запитала: "Просто скажіть так це, чи не так".

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Якщо Ви маєте пільги, але вони не надходять, Вам необхідно звернутися до вашого місцевого ПФУ. Для перевірки інформації, за Вашим рахунком, рекомендуємо в особисті написати дані по вашому рахунку для перевірки інформації щодо надходження пільг", - відповіли в "Нафтогазі".

Нагадаємо, українці отримають нові платіжки за доставку газу: що зміниться з 1 січня.

Раніше повідомлялося, не втрачайте час у чергах: "Нафтогаз" допоможе з оплатою газу.

Також, треба знати всім споживачам: газовики "розклали по полицях" важливе питання.