Українцям, які використовують для нагрівання води бойлери, нагадали про важливу процедуру, яку не варто ігнорувати. Відповідне оголошення з'явилося на facebook-сторінці комунального підприємства "Київтеплоенерго".

Комунальники попереджають, що українці, які використовують для нагрівання води бойлер, також повинні регулярно передавати показники лічильників гарячої води. Це потрібно для коректного нарахування комунальних платіжок.

Бойлер. Фото: скрін youtube
Бойлер. Фото: скрін youtube

"Квартири з бойлерами мають щомісячно передавати показання лічильників гарячої води, навіть якщо вони є незмінними. Це необхідно для проведення коректних нарахувань за послугу", - попередили українців.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Споживачам нагадали, що своєчасна передача показників допоможе уникнути коригування показань лічильника в майбутньому. Це стосується всіх лічильників, встановлених у квартирах та будинках українців.

КП "Київтеплоенерго" починає прийом показників щомісяця з 5 числа та до кінця місяця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, всі ці порушення можуть спустошити ваш гаманець: які штрафи покладаються за маніпуляції з лічильниками.

Також наш портал інформував, купувати не обов'язково: українцям розповіли, як економити на світі, не встановлюючи новий лічильник.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комунальники розповіли, що обов'язково потрібно зробити після повірки лічильника: інструкція.