Пільги та житлові субсидії українці можуть отримати двома способами: через поштове відділення або на банківський рахунок. Окрім цього існують види виплат, які можна отримати лише на картку.

Бувають випадки, коли громадянин хоче змінити картку для отримання виплати. До Пенсійного фонду звернувся чоловік з проханням пояснити куди йому звертатися, щоб змінити банк для виплати пільги.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Я б хотів можливо змінити рахунок в Ощадбанку, я там отримую компенсацію пільг. Це до вас з оновленням даних рахунку чи треба звертатися у ЦНАП чи у соцзахист?" цікавиться чоловік

У Пенсійному фонді повідомили, що вони не можуть змінити рахунок. Тому для цього йому потрібно звернутися до банківської установи. Важливо пам'ятати, що банк до якого ви хочете перейти можна обирати самостійно. Це на виплату коштів не вплине.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фахівці Пенсійного фонду неодноразово розповідали, що спосіб виплати можна змінити: з банку на пошту або навпаки.Для цього потрібно подати відповідну заяву та необхідний пакет документів.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Якщо українці втратять банківську картку, на яку отримували виплату, то в першу чергу потрібно йти до фінансової установи та повідомити їм про ситуацію.

Звернення до ПФУ. Фото: скрін Фейсбук
Звернення до ПФУ. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям обіцяють 30% знижки на комуналку в 2024 році: хто має реальні шанси

Раніше портал Знай інформував, платити за газ менше: як добитися скорочення сум у платіжках

Також наш портал повідомляв, кому вдасться заощадити: основні категорії громадян для отримання 100% пільг на комуналку