Заступник глави Офісу Президента України Олексій Кулеба звернув увагу українців на важливість збереження пильності у період новорічних свят.

У своєму зверненні він наголосив на необхідності відповідального ставлення до власної безпеки та безпеки близьких. Олексій Кулеба закликав громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і суворо дотримуватися комендантської години, яка зберігається і у святкові дні.

Дмитро Кулеба. Фото: скриншот YouTube
Дмитро Кулеба. Фото: скриншот YouTube

"Для когось це буде вже десяте Різдво на передовій і друге в умовах повномасштабної війни. Для багатьох українців це буде святвечір поза рідними стінами, для когось – на чужині. Є й ті, хто ніколи більше не сяде за святковий стіл із сім'єю",— написав Кулеба.

Відзначивши незвичність святкування новорічних та різдвяних свят у 2023 році, він відзначив боротьбу України, що триває, із зовнішнім противником.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Повітряна тривога / фото
Повітряна тривога / фото

Цього року, як і минулого, не буде гучних святкувань. Україна продовжує протистояти ворогові. Ми повинні докладати всіх зусиль, щоб це Різдво було останнім в умовах війни.

Своїм зверненням він нагадав, що для багатьох українців ці свята стануть часом доблесті та служби на передовій, і вони відокремлюються від родини. Таке Різдво та Новий рік нагадують про єдність та згуртованість у прагненні до перемоги.

Крім того, ми писали про погоду на тиждень 25-31 грудня: плюсова температура, але не без сюрпризів

Також портал Знай.ua повідомляв, українцям зробили "подарунок" на пошті: доставка Meest до Нового року коштує "копійки"

Вам слід дізнатися про гороскоп на тиждень 25-31 грудня: зарозумілість Водоліїв, невдоволення Дів та таємниці Овнів