У передноворічний період активізувалися шахраї. Щоб привернути увагу українців вони використуовують імена відомих компаній та мереж.

У популярних Telegram-каналах шахраї розміщують публікації начебто від імені популярної мережі супермаркетів "АТБ-Маркет".

Продукти у супермаркеті / фото: Знай.ua
Продукти у супермаркеті / фото: Знай.ua

Про це попереджає пресслужба компанії.

У повідомленні йдеться про те, що з 25 по 29 грудня українцям у магазинах "АТБ" будуть безкоштовно видавати святкові набори до Нового року.

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

До святкового перезенту нібито входить ігристе вино, солодощі для дітей, замаринована курка та сертифікат на покупки в мережі на 500 гривень.

АТБ, фото: YouTube
АТБ, фото: YouTube

Для отримання начебто необхідно лише вибрати з переліку своє місто і "подати заявку на отримання". Таким чином шахраї виманюють ваші особисті дані.

"Довіряйте тільки офіційним каналам! Не підписуйтесь на невідомі канали. Не надсилайте свої дані до невідомих ресурсів", - йдеться у повідомленні.

Супермаркет АТБ, фото informator.ua
Супермаркет АТБ, фото informator.ua

У компаніїї повідомляють, що усю інформацію щодо акційних пропозицій від корпорації можна знайтилише на офіційних сторінках та сайті мережі.

Раніше ми писали про те, що робити, якщо касир не шукає вам здачу: експерти навчили, як красиво "поскандалить" та вирішити проблему

Нагадаємо, показники ігнорують, а містичні цифри з'являються щомісяця: українець скаржиться на "повний ігнор" від "Київводоканалу"

Також, клієнт "Ощадбанку" розповів про нову схему шахрайства: як розпізнати її та уникнути втрат