Українці, любителі цитрусових, опинилися в центрі цінових вишукувань, виявивши, що ціни на мандарини та лимони почали пустувати, підскочивши і одночасно впавши в ціні порівняно з попереднім місяцем.

Давайте розглянемо актуальні ціни на мандарини та лимони в українських супермаркетах.

лимони, фото Pxhere
лимони, фото Pxhere

За даними Міністерства фінансів, мандарини розкидалися за цінами, дозволяючи покупцям знайти сорт по 55,42 грн/кг, а в деяких мережах знизившись до 48,90 грн/кг.

Ціни на мандарини / фото: скріншот Мінфін
Ціни на мандарини / фото: скріншот Мінфін

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Проте за ту ж насолоду доводиться віддати і до 64,90 грн/кг.

Ситуація з мандаринами Клементин дуже відрізняється від попереднього місяця, впавши до 87,40 грн/кг, але в деяких магазинах, як Metro, ціна буквально вистрілила до 104,90 грн/кг.

Лимони, не залишаючись осторонь, теж потрапили під ціновий рух, здавшись покупцям за 62,42 грн/кг порівняно з попередніми 47,18 грн/кг.

Ціни на лимони / фото: скріншот Мінфін
Ціни на лимони / фото: скріншот Мінфін

Але тут є й хороші новини: у деяких мережах можна знайти лимони за доступнішою ціною, наприклад, за 49,90 грн/кг. Однак у деяких магазинах, таких як Megamarket, ціна за кілограм лимонів сьогодні сягає 84,90 грн, що, безумовно, стало несподіванкою для багатьох.

Нагадаємо, ціни горять: українцям показали, скільки коштують яблука, виноград та гранат перед святами

Також портал Знай.ua інформував, продуктова палітра в новорічному вигляді: як змінилися ціни на гречку, рис, макарони та соняшникову олію

Раніше ми писали,буде, що до макаронів взяти: супермаркети переписали ціни на сардельки та сосиски