Meest — один із провідних гравців на ринку міжнародних поштових перевезень в Україні, компанією було запроваджено нові знижені тарифи на доставку відправлень.

Однак це не стосується внутрішнього ринку. А найбільш затребувані закордонні напрямки – Польщу, Німеччину, США та Канаду. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Пошта Meest, фото з пресслужби компанії
Пошта Meest, фото з пресслужби компанії

Згідно з оголошенням, вартість пересилання посилок і бандеролей до Польщі та Німеччини тепер буде на 30% нижчою від середньоринкової. Наприклад, доставка пакета вагою до 1 кг у Польщу тепер коштуватиме клієнтам Meest близько 200 грн, тоді як у інших поштових операторів подібна послуга в середньому коштує 350 грн і більше.

Щодо Німеччини, то тариф Meest Пошта становитиме 690 грн за аналогічне відправлення, тоді як конкуренти пропонують його за ціною близько 11004 грн.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати
Показати ще

Крім того, компанія запровадила значне зниження тарифів на 40% для посилок до Сполучених Штатів Америки. Наприклад, пересилання пакету вагою 1 кг у США тепер коштуватиме 610 грн. замість попередніх 1090 грн.

Відділення Meest Express, фото Meest
Відділення Meest Express, фото Meest

Новий тариф Meest Пошта на посилки до 5 кг у Канаду становитиме 1990 грн. Для порівняння, аналогічна послуга інших поштових операторів коштує в середньому 2886 грн. Зниження тарифів, швидше за все, пов'язане з метою залучити нових клієнтів та розширити частку ринку.

Нагадаємо, без інтернету, але з посилкою:секрети пошти від Нової Пошти

Як повідомляв "Знай.uа", "Укрпошта" порадує українців знижкою на оплату комуналки: скористатися можна до Нового року

Знай.uа писав, "третій місяць без грошей": українцям перестали доставляти пенсії