Українські супермаркети переписали ціни на популярні м'ясні продукти – сардельки та сосиски. Скільки коштуватиме улюблене доповнення до макаронів, показують дані моніторингу на порталі "Мінфін".

Напередодні новорічних свят у супермаркетах досить активно змінюються ціни на різні категорії продуктів. Не оминула така доля та м'ясну продукцію. Показуємо, як змінилися цінники на сардельки та сосиски.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на сардельки

Сардельки "Алан Женевські" із сиром у середньому обійдуться українцям у 320,47 гривні за кілограм. Якщо порівнювати із листопадовими цінниками, то продукт подешевшав більш як на 20 гривень. Цінники у супермаркетах коливаються від 262,50 до 354,00 гривні залежно від мережі.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Сардельки "Ятрань" молочні трохи піднялися в ціні - зі 113,36 до 116,66 гривні за кілограм.

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сосиски

Популярні сосиски "Бащинський" філейні в середньому продаються по 229,46 гривні за кілограм. Цінники на продукт у супермаркетах тримаються в межах 219,00-234,70 гривні. Якщо порівнювати із минулим місяцем, то середня вартість сосисок зросла майже на 10 гривень.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, домашня випічка стане не "по кишені": у магазинах встановили нові ціни на борошно, цукор та маргарин.

Також наш портал інформував, консервований горошок та кукурудза: супермаркети змінили ціни на інгредієнти для новорічних салатів.

Крім того, ми писали, ціни на "молочку" можуть спустошити гаманець: скільки доведеться віддати за кисломолочний сир, йогурт та олію.