Підтримка та захист є нині життєво важливою необхідністю і багато українців, які опинилися у скрутній ситуації, отримують цінну допомогу завдяки громадським організаціям.

Однією з таких ініціатив став проект благодійного фонду "Сміла" у Кременчуці, покликаний надати підтримку літнім переселенцям, які мають статус внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Проект спрямований на допомогу одиноким людям віком від 60 років, які набули статусу ВПО у Кременчуці. Благодійні набори продуктів видаються сім'ям згідно з певними критеріями, один набір на сім'ю.

Як можна отримати безкоштовні продуктові набори?

На сайті фонду розміщена онлайн-анкета, заповнення якої є першим кроком для отримання гуманітарної допомоги. Важливо заповнити анкету українською мовою, надавши необхідні дані:

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще
  • ПІБ,
  • контактний номер телефону,
  • копії сторінок паспорта та ІПН,
  • а також документи, що підтверджують статус ВПО.

Пенсіонери, фото: Знай.ua
Пенсіонери, фото: Знай.ua

Слід пам'ятати, що, отримавши допомогу, необхідно буде надати фотозвіт з гуманітарним набором. Співробітники фонду після розгляду заявки зв'яжуться із заявниками та повідомлять про час та місце видачі допомоги.

Ця ініціатива – крок до забезпечення гуманітарної підтримки та турботи про тих, хто в цей скрутний момент виявився особливо вразливим.

А ми нагадуємо,зимова субсидія для українців: як швидко дізнатися про призначення виплат

Раніше ми писали про те, що частина українців може залишитися без виплат у Новому році: про що треба пам'ятати

Як повідомляв Знай.ua, кожному по 16 тисяч гривень: українців убезпечили від великої небезпеки