Власники квартирних лічильників на воду мають пройти важливу процедуру до 25 грудня. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці "Київводоканалу" у соціальній мережі facebook.

Споживачам нагадали про необхідність передати показники лічильників води. Напередодні свят комунальники закликають зробити це дещо раніше, щоби не перевантажувати канали зв'язку або зовсім не забути.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Наприкінці грудня всі готуються до свят і мають безліч турбот, тож радимо завчасно передати показники лічильників. Краще зробити це до 25 числа, щоб не перевантажувати наші канали зв’язку та електронні сервіси в останні дні місяця", - попередили споживачів.

Українцям, які не використовують воду, слід передавати постійні показники лічильника. В іншому випадку водоканал може нарахувати споживання за середнім показником за попередні періоди і виникне хибна заборгованість.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

В "Київводоканалі" нагадали, що передати показники можна через:

  • сайт vodokanal.kiev.ua чи особистий кабінет;
  • Viber і Telegram;
  • телефону контакт-центру (044) 202-02-02;
  • сервіс Portmone.com у розділі "передача показників".

Раніше портал Знай повідомляв, готуйте гаманці: українцям загрожують додаткові витрати через лічильники води.

Також наш портал інформував, економія світла при використанні бойлера: як мати цілодобово гарячу воду і не отримати "космічну" платіжку.

Крім того, ми писали, українцям анонсували подорожчання важливої ​​комунальної послуги: як зміняться платіжки.