Українські сім'ї з дітьми мають змогу отримати гуманітарну допомогу на зиму. Які умови видачі допомоги, розповіли в telegram-каналі Відкритий простір допомоги "Саме тут. Запоріжжя".

Організація "МОМ. ООН Міграція" надає гуманітарну допомогу для українців із дітьми. В рамках програми можна отримати теплий одяг на зиму для дітей віком до 11 років.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Хто може отримати допомогу

Підтримку надають внутрішньо переміщеним громадянам з Мелітополя та Мелітопольського району, які зареєстровані у Запоріжжі.

Видача гуманітарної допомоги проводитиметься за попередньою реєстрацією. Залишити заявку може один член сім'ї, який безпосередньо та отримає одяг у центрі допомоги. При отриманні обов'язково надається документ, що засвідчує особу, довідку переселенця, а також свідоцтво про народження дитини.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Гуманітарна допомога для дітей. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога для дітей. Фото: скрін youtube

Як зареєструватися на допомогу

До 22 грудня 15:00 батькам необхідно заповнити реєстраційну форму за цим посиланням. Видача відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, пр-т Соборний, 8. Дату видачі та списки можна буде дізнатись у telegram-каналі центру допомоги.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін telegram
Гуманітарна допомога. Фото: скрін telegram

Раніше портал Знай повідомляв, українцям почали видавати грошові сертифікати на 2500 гривень: на що можна витратити.

Також наш портал інформував, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.