Мобільний оператор Vodafone напередодні зимових свят вирішив підвищити тарифи на зв'язок для частини абонентів. Про це стало відомо з реакції абонентів на офіційній сторінці компанії.

Українка обурилася рішенням Vodafone про підвищення бюджетних тарифів, які в основному підключають літні абоненти. За її словами, оператор додав до пакета послуг гігабайти інтернету, які найчастіше навіть неможливо використовувати через якість зв'язку.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"У той час, коли скрізь різдвяні знижки, ватафон, навпаки, вирішив підвищити тарифи, які в основному використовують люди похилого віку з кнопковими телефонами. Ще й примусово додали туди гігабайти, які неможливо використовувати навіть за наявності смартфона через постійний поганий зв'язок", - поскаржилася українка.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Фахівці Vodafone відреагували на скаргу та запевнили, що підвищення тарифів вкрай необхідний крок, щоб підтримувати обладнання у працюючому стані та забезпечувати зв'язком усіх абонентів.

"Повірте, зараз, нам як ніколи важко змінювати тарифи, ми розуміємо, що це нікому не сподобається. Але ми маємо тримати зв'язок на плаву", - пояснили в компанії.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone пообіцяв компенсації абонентам: хто отримає.

Також наш портал інформував, Vodafone дарує абонентам 3 місяці зв'язку за 3 копійки: як отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Без доплат": оператор "Київстар" нарахує українцям безкоштовні хвилини, гігабайти та СМС.