Перевірка лічильників води повинна проводитися регулярно, щоб контролювати стан пристрою. Часто у споживачів виникає багато запитань про послугу. На деякі з них відповіли фахівці комунального підприємства "Дніпро – Кіровоград".

Перше, що потрібно пам'ятати - замовити послугу перевірки лічильника споживачі можуть як безпосередньо у водоканалі, так і в будь-якій сертифікованій лабораторії.

Лічильники води. Фото: скрін youtube
Лічильники води. Фото: скрін youtube

При цьому існує кілька способів перевірки лічильників і кожен має свої переваги та недоліки. Наприклад, якщо не проводити демонтаж лічильника, то процедуру проведуть швидко. Однак з демонтажем пристрій ще почистять і промиють, що позитивно позначиться на його стані.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

"Зокрема, головним плюсом повірки без демонтажу є швидкість процедури. З іншого боку, якщо з демонтажем, то лічильник ще й промиють на стенді, за потреби є можливість почистити й фільтр на трубі, що перед ним", - пояснили споживачам.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, перевірка лічильників починається: коли українцям доведеться відчинити двері для комунальників.

Також наш портал інформував, економія світла при використанні бойлера: як мати цілодобово гарячу воду та не отримати "космічну" платіжку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, стосується всіх, хто користується газом: комунальники звернули увагу на поломку, яка може коштувати життя.