Частина пенсіонерів може зареєструватися на отримання фінансової допомоги у рамках додаткової програми підтримки у Тернопільській області. Про це інформує організація Товариства Червоного Хреста України.

Внутрішнє переміщені українці, зареєстровані на Тернопільщині, віком 70 років та старші, можуть подати заявки на отримання грошової допомоги. На це дається лише два дні – 19 та 20 грудня.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

"19-20 грудня 2023 року відбудеться додаткова реєстрація на грошову допомогу для внутрішньо переміщених осіб похилого віку 70+, окрім тих одиноких людей похилого віку 65+, які вже зареєструвалися на дану допомогу у жовтні-грудні 2023 року", - йдеться в повідомленні.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Які документи потрібні й куди звертатися

Для реєстрації в програмі допомоги необхідно надати оригінали документів:

  • паспорт (якщо паспорт ID, то й витяг про місце проживання);
  • довідка ВПЛ;
  • ідентифікаційний код;
  • довідка з реквізитів банку / IBAN.

Реєстрація на допомогу проходитиме 19 та 20 грудня з 10:00 до 16:00 за адресою: м. Тернопіль, вул. Мостова-Бічна, 6. Уточнити деталі можна за номерами: 0671051288, 0500206790.

Раніше портал Знай повідомляв, гуманітарна організація допоможе українцям захиститися від морозів: що можна отримати безкоштовно.

Також наш портал інформував, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, сім категорій українців можуть отримати додаткову виплату: важлива лише професія.