Пенсійний фонд України вніс зміни до процедури виплат житлових субсидій та пільг, надавши клієнтам можливість вибору банку для отримання фінансової підтримки.
Цей крок покликаний забезпечити громадянам більшу гнучкість у отриманні виплат та спростити процес обслуговування субсидій та пільг.

Клієнти, які отримують житлові субсидії та пільги, отримали можливість обирати банк для цих виплат, як повідомив Пенсійний фонд України.

Пенсійні картки. Фото: скриншот Youtube
Пенсійні картки. Фото: скриншот Youtube

Мешканці можуть отримувати відповідні виплати через поштові відділення або банківські рахунки. Вони можуть вибрати спосіб отримання. Для отримання виплат на банківський рахунок можна обрати один із уповноважених банків. Актуальний список банків доступний на сайті Міністерства фінансів України.

Це означає, що у ситуаціях, коли структури соціального захисту населення не мали можливості забезпечити підготовку виплатних документів та фінансування, виплати здійснюються за новими правилами.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Виплати для клієнтів, які раніше отримували їх через банки, тепер спрямовуються на їхній банківський рахунок (за стандартом IBAN) у відповідному банку.

А для тих, хто раніше отримував виплати через організації, які забезпечували доставку пенсій та допомоги, тепер виплати здійснюються через міжнародну платіжну систему "MY TRANSFER" та "ПриватБанк".