Щомісяця з рахунків деяких пенсіонерів та інших клієнтів "Ощадбанк" списує по 100 гривень. Українці скаржаться, що це справжній грабіж, але у фінустанові пояснили, куди діваються гроші.

На facebook-сторінці "Ощадбанку" з'явилась скарга від українця. Він стверджує, що банк щомісяця знімає по 100 гривень у пенсіонерів і назвав це "схемою крадіжки".

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Ощад - це злодії. Впровадити схему крадіжки у пенсов по 100 грн щомісяця. Це дійсно - "репутація"", - обурився українець.

В "Ощадбанку" поспішили пояснити, чому знімаються гроші та куди вони діваються. За словами працівника, 100 гривень – це комісія за обслуговування, яка знімається з рахунків, за якими не було транзакцій протягом року.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Банк не викрадає жодні кошти з рахунків клієнтів. Комісія в розмірі 100 гривень, за обслуговування неактивного рахунку списується тільки тоді, якщо по рахунку та по картці не було жодних зарахувань та списань протягом останніх 12 місяців", - відповіли у банку.

Обслуговування неактивного рахунку оплачується лише за наявності коштів на картці. Комісія не знімається у борг. При цьому уникнути списань просто – періодично користуватися карткою.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін facebook.com/oschadbank
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін facebook.com/oschadbank

Раніше портал Знай повідомляв, подарунки під ялинку: "Ощадбанк" приготував для клієнтів новорічний сюрприз.

Також наш портал інформував, українці ризикують втратити доступ до грошей: клієнт "Ощадбанку" б'є на сполох.

Крім того, ми писали, переклад без додаткової комісії: у ПриватБанку підказали, хто може скористатися.