Як щодо витонченого частування на Новий рік? Чорна ікра — справжній флагман смаку, але вартість цієї розкоші найчастіше виходить далеко за межі бюджету. Нам доведеться поміркувати про ціни на цю вишуканість в українських магазинах.

Відчиняючи двері святкового столу, ікра стає обов'язковим атрибутом. Давайте розглянемо, скільки коштує це вишукане задоволення в українських магазинах, виходячи з даних порталу GoToShop.

Білкова червона ікра починається від 19,90 грн за 100 грам, тоді як чорна справжній делікатес обійдеться набагато дорожче.

Ціни на червону ікру / фото: скріншот GoToShop
Ціни на червону ікру / фото: скріншот GoToShop

Ікра Flagman червона в'ялено-підкопчена коштує від 60,30 грн за 20 грам та від 299 грн за 130 грам. Ікра червона лососева зерниста, упакована в 80-грамову бляшанку, пропонується від 189,00 грн. А за кілограм ікри кетової доведеться викласти 7400 грн.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Білкова чорна ікра доступна в українських супермаркетах, але це вже не справжній делікатес, ціни починаються від 25 гривень за 100 грам.

Ціни на чорну ікру / фото: скріншот GoToShop
Ціни на чорну ікру / фото: скріншот GoToShop

Справжня чорна ікра обходиться як дві мінімальні пенсії в Україні. Наприклад, ікра чорна Kind Fish Осетрова в 200 грам коштуватиме 5000 гривень.

Також можна знайти інші варіанти, наприклад, 30 г чорної зернистої малосольної ікри осетрової за ціною 1150 гривень.

Варто нагадати, від 66 гривень за кілограм: супермаркети оновили цінники на хурму та гранат

Знай.ua також повідомляв про те, що улюблена новорічна страва "влетить у копійчину": скільки доведеться викласти за бутерброди зі шпротами

Крім того, ми писали про цінові гойдалки: скільки українцям доведеться заплатити за соняшникову та вершкове масло у грудні