Українці з картками від ПриватБанку можуть отримати грошовий подарунок під новорічну ялинку. Для цього до 31 грудня потрібно виконати кілька нескладних умов. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк регулярно проводить для клієнтів різні акції з можливістю отримати цінні подарунки. На цей раз українці мають шанс отримати кешбек у розмірі до 5000 гривень. Втім, доведеться виконати кілька умов банку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Як отримати акційний кешбек:

  • зареєструватися в акції за цим посиланням;
  • активувати послугу поповнення картки за номером телефону в мобільному додатку Приват24, якщо вона не використовувалася раніше;
  • відправити переказ за номером телефону на суму від 500 гривень через додаток Приват24 на картку будь-якого іншого банку, використовуючи позначку "Інший банк".

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Взяти участь в акції клієнти ПриватБанку можуть до 31 грудня 2023 року. Переможці отримають кешбек у розмірі 100, 500 чи 5000 гривень.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"Переказ за номером телефону можна надіслати тільки на картку банку, що підтримує цей сервіс, та за умови, що клієнт-одержувач підключив свою картку до цього сервісу", - уточнили в банку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, подарунки під ялинку: "Ощадбанк" приготував для клієнтів новорічний сюрприз.

Також наш портал інформував, переклад без додаткової комісії: у ПриватБанку підказали, хто може скористатися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Заморозив гроші на пів року": ПриватБанк залишив українця з порожніми кишенями через просту операцію.