Українцям слід пройти обов'язкову процедуру, щоб уникнути можливої ​​переплати за послуги водопостачання. Про це йдеться у повідомленні на facebook-сторінці "Київводоканалу".

Споживачам нагадують про необхідність передати показники лічильників холодної та гарячої води. Пройти процедуру потрібно обов'язково, щоб платіжка була розрахована на підставі фактичного споживання, а не середнього.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

В "Київводоканалі" акцентували необхідність передачі показників лічильників гарячої води. Це необхідно розрахувати суму до оплати за послуги водовідведення. Також подати показники слід тим, хто не споживав воду

"Важливо! Якщо ви залишили домівку та не користуєтесь водою, все одно необхідно подавати показники з різницею "0" , тобто ті ж самі, що ви надавали минулого разу", - попередили споживачів.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Як подати показники:

  • через сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники";
  • за телефоном контакт-центру (044) 202-02-02;
  • через сервіс Portmone.com в розділі "передача показників".

Раніше портал Знай повідомляв, комунальники розсилають українцям "листи щастя": кого можуть запросити до суду.

Також наш портал інформував, економія світла при використанні бойлера: як мати цілодобово гарячу воду і не отримати "космічну" платіжку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, стосується всіх, хто користується газом: комунальники звернули увагу на поломку, яка може коштувати життя.