Українці стикаються з проблемами при знятті готівки. Наприклад, клієнт Monobank не зміг отримати гроші через банкомат "Привата". Про це він написав у своєму відгуку на порталі "Мінфін".

Українець стверджує, що скористався банкоматом ПриватБанку, щоб зняти гроші з картки Monobank. Пристрій вимкнувся прямо в момент відліку грошей. В результаті сума списалася з рахунку, але за фактом гроші залишились у банкоматі.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

"26.10 о 5-й ранку при знятті коштів з картки моно в терміналі приват були списані кошти з картки, але не видані, він рахував гроші, потім загудів і вимкнувся (хочу відзначити ця ситуація там тепер відбувається щоранку) списує у всіх з карт моно і не видає”, - поскаржився українець.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Клієнт негайно звернувся до банку, де спочатку сказали чекати 6 днів, а потім заявили, що повернення коштів буде здійснено протягом 2 місяців.

"І ось я пишу їм періодично дізнатися чому я не з вини повинен чекати свої 20 тисяч у період війни. У банку відповідь одна, чекаємо!", - обурився клієнт.

Проблеми зі зняттям готівки. Фото: скрін Мінфін
Проблеми зі зняттям готівки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українка виявилася по вуха в боргах через щедрість Monobank: чим небезпечний високий кредитний ліміт.

Також наш портал інформував, клієнти monobank отримують повідомлення з відмовами в обслуговуванні: "Банк прийняв рішення про закриття".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.