Мобільний оператор Lifecell вирішив зробити абонентам невеликий сюрприз напередодні зимових свят. Втім, жест оцінили не всі та розкритикували "щедрість". Про це свідчить публікація на сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

Мобільний оператор вирішив деяким чином стати Святим Миколаєм для абонентів, які активно використовують мобільний інтернет. Lifecell запустив нову послугу, яка дає змогу отримати 100 ГБ на 4 тижні.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"Святий Миколай? Санта Клаус? Якщо хочеться більше інтернету, то це бажання і ми виконаємо!​ 100 ГБ на 4 тижні на все — на фотографії обіду мамі (щоб не сумнівалася), на меми друзям, на величезні файли звітів колегам. І на серіали собі!​", – повідомили абонентам.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Втім, не всі клієнти оцінили аналогію із подарунками від Святого Миколая та Санта Клауса, адже за нову послугу оператор попросив 250 гривень.

"Святий Миколай дарує подарунки безкоштовно, а не за 250 гривень! Що зможе запропонувати lifecell безкоштовно як подарунок на Різдво?", - написали в коментарях під публікацією.

Реакція на нову послугу Lifecell. Фото: скрін facebook.com/lifecellua
Реакція на нову послугу Lifecell. Фото: скрін facebook.com/lifecellua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від 40 до 800 гривень: у Lifecell розповіли, як отримати додаткові кошти на рахунок.

Також наш портал інформував, "Оце у вас політика!": клієнт "Київстар" стверджує, що витратив близько тисячі гривень, щоб мати можливість телефонувати знову.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, безлімітний зв'язок та інтернет за 1 гривню: "Київстар" шокував абонентів приємною пропозицією.