Українцям, які постраждали від війни будуть надавати допомогу базовими продуктами харчування. Заявки приймають 5 днів на тиждень, з понеділка по п'ятницю.

Про це пише zayava.info.

Черга за гуманітарною допомогою. Фото: скрін youtube
Черга за гуманітарною допомогою. Фото: скрін youtube

Для маріупольців, які вимушено переселелись до Вінниці, центр підтримки "Я Маріуполь" допоможе продуктами.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До продуктового набору входить: паштет, макаронні вироби, цукор, сіль, соняшникова олія, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м’ясо та печиво.

Щоб отримати детальну інформацію та подати заявку на отримання гуманітарної допомоги, потрібно зателефонувати з понеділка до п’ятниці, з 9 до 18 години на гарячу лінію за номером 0 800 509 001 або написати на електронну пошту help@fdu.org.ua.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

З собою необхідно мати документи, які підтверджують те, що ви раніше проживали в Маріуполі.

Це може бути прописка у паспорті. Також допомогу продуктами можуть отримати переселенці, які переїхали до Маріуполя після початку війни у 2014 році з окупованих територій, а потім були вимушені вдруге тікати вже з Маріуполя.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, головне подати документи до 10 грудня: українці можуть отримати одноразову грошову виплату.

Також наш портал інформував, 86 тисяч на всю сім'ю: в Україні відкрили прийом заявок на отримання фінансової підтримки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, чи працює статус "дитина війни" під час "повномасштабки" - чи можна отримати пільги та які.