Деякі українці зможуть отримати допомогу від міжнародних гуманітарних організацій, щоб пройти цю важку зиму. Подробиці розкрили на офіційній facebook-сторінці Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Одні з найуразливіших категорій населення матимуть допомогу на зимовий період у вигляді твердого палива, а також грошових виплат. Йдеться про українців, які мешкають у прифронтових населених пунктах у Херсонській області.

Опалення дровами. Фото: скриншот з відео
Опалення дровами. Фото: скриншот з відео

"Міжнародні гуманітарні оператори підтвердили готовність задовольнити потреби цих домогосподарств. Зокрема, йдеться про надання різних видів твердого палива: деревини паливної, вугілля, брикетів, дров, пелет. А також нарахування допомоги у вигляді кеш-підтримки", - говориться у повідомленні відомства.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У Мінреінтеграції наголосили, що вже близько 19% домогосподарств області забезпечили допомогою. Решті сімей планують надати допомогу до кінця 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на все, що потрібно людині: благодійна місія приймає заявки для виплати грошової допомоги.

Також наш портал інформував, перевірте себе, якщо ви у списку: хто може отримати серйозну знижку до кінця 2023 року.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, 16 000 гривень зарахують на картку протягом 4 місяців: частину українців можуть оформити грошову допомогу.