Здається, проблема з банком виявилася набагато більшою, ніж просто технічна затримка. Дівчина, опинившись за кордоном із дитиною, зіткнулася з незрозумілим для неї рішенням ПриватБанку – розірванням договору без чітких пояснень.

Це призвело до критичної ситуації: усі її гроші на харчування для малюка застрягли на рахунках, але доступ до них зник. Спроба звязатися з банком через чат закінчилася пропозицією звернутися до відділення, хоча дівчина перебуває за кордоном і позбавлена ​​можливості особистого відвідування банку.

Звернення до "Приватбанку" / фото: скріншот Мінфін
Звернення до "Приватбанку" / фото: скріншот Мінфін

У відповідь на її відчайдушний запит про допомогу оператор банку лише повторив обмеження в обслуговуванні та неясні пояснення, описуючи дії банку в рамках фінансового моніторингу та зобов'язання перед законодавством, "спрямовані на запобігання незаконних операцій, легалізації злочинних доходів, фінансування тероризму та розповсюдження зброї масової поразки".

"У мене просто немає коштів навіть. Ставлення просто ДНО. У відгуках тут писали вже, що ставлення до клієнтів, просто жахливе!, – відзначила дівчина.

Популярні новини зараз
Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Для дівчини та її дитини ця ситуація стала наріжною точкою, виставивши на вітрину складності, з якими вони зіткнулися, потрапивши у невдале замкнене колесо обслуговування банку.

Відповідь "Приватбанку" / фото: скріншот Мінфін
Відповідь "Приватбанку" / фото: скріншот Мінфін

Залишається сподіватися на швидке та людяне втручання, враховуючи, що в цій ситуації підопічні банку залишилися практично без засобів для існування за кордоном.

Крім того, портал Знай.ua писав, "Укргідроенерго" хоче витратити мільйон на обговорення гендерної рівності: марнотратство викликало шквал критики

Вам також варто дізнатися про те, що мінсоцполітики хоче скасувати грошову допомогу: що пропонують замість неї

Раніше стало відомим,від безкоштовних путівок до ліків: пільги, про які не знали одержувачі допомоги