До 10 грудня від деяких категорій українців приймають заявки на матеріальну допомогу. Залежно від категорії можна отримати 1000 чи 5000 гривень на особу. Про це повідомляє telegram-канал ЯМаріуполь. Київ".

У центрах "ЯМаріуполь" Помічники Ветеранів збирають заяви на надання фінансової допомоги сім'ям українців, близькі яких загинули (померли), захищаючи Україну від російської агресії. Розмір допомоги складає 5 тисяч гривень на кожного члена сім'ї.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Крім того, залишити заявку на виплату допомоги можуть громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Для цієї категорії українців передбачено виплату у розмірі 1 тисяча гривень.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Подати заяву на отримання допомоги можуть лише маріупольці. Охочі отримати допомогу повинні встигнути зареєструватися до 10 грудня 2023 року.

Уточнити додаткову інформацію щодо реєстрації та отримання грошової допомоги можна за телефонами контактно-комунікаційного центру Маріупольської міської ради: 0673451555, 0503451555. Консультація громадян проводиться з 08:00 до 17:00.

Грошова допомога. Фото: скрін telegram
Грошова допомога. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Також наш портал інформував, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.