Для всіх наших читачів, які стикаються з "проблемним" посудом на кухні, є чудовий спосіб, як позбутися товстого шару згорілого жиру. Не варто нервувати, адже достатньо лише один раз забути помити посуд, в якому смажилася або запікалася їжа, і виникає така проблема.

За словами фахівців, прибрати такі забруднення за допомогою звичайного магазину для миття посуду та губки дуже складно. А якщо використовувати "жорсткі" засоби, це може обернутися появою подряпин на посуді.

Залишається питання, ну і як тепер повернути чистий вигляд листові, формам і каструлям? Один з українських блогерів, який часто ділиться корисними порадами, розповів, що у цьому питанні ефективно допоможе пшеничне борошно.

Борошно, скріншот: YouTube
Борошно, скріншот: YouTube

Чим допоможе борошно

Спочатку цим продуктом потрібно посипати сильно забруднену поверхню. Далі треба почекати бодай півгодини. Після цього потрібно спробувати прибрати жир губкою або ганчірочкою.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Швидше за все, забруднення виводитимуться з неймовірною легкістю. Завдяки борошну наліт без проблем "відклеюватиметься" від посуду.

Посуд. Фото: скрін youtube
Посуд. Фото: скрін youtube

Забравши в такий спосіб значну частину жиру, господиня може приступати до миття посуду за допомогою гелю. Чистота буде повернена пристроям дуже швидко. Не буде потреби сильно терти поверхню. Це означає, що нічого не подряпається.

Нагадаємо, страждає хребет, кишечник і це далеко не весь список: чим загрожує сидячий спосіб життя.

Раніше повідомлялося, що готуємося до холодів: як правильно відрегулювати вікна на зимовий режим.

Також, хризантеми цвітимуть довше: що робити з квітами восени.