У Дніпрі з настанням зимової погоди городяни влаштували незвичайну розвагу – катання на шині, прив'язаній до автомобіля.

Відповідний Відеоролик опублікував Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Відомо, що кілька днів тому в Дніпро прийшла по-справжньому зимова погода – сильний снігопад засипав вулиці Дніпра, змусивши городян згадати про традиційні розваги.

Поки хтось грав у сніжки, ліпив сніговиків і катався на санках, самі винахідливі жителі міста влаштували екстремальне катання-хлопці прив'язали величезну шину тросом до рухомого автомобіля і здійснювали небезпечні маневри. Повідомляється, що каталися городяни в районі ТРЦ "Караван" в Індустріальному районі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Подібні забави зустрічаються досить часто, проте в більшості випадків таким чином до автомобіля прив'язують одні або кілька санок і катають на невеликій швидкості дітей. Даному виду розваг властиві різкі повороти, під час яких люди випадають з санок в снігові замети.

Нагадаємо, що вже другу добу На Тернопільщині вирує негода. Спостерігається зниження температури, снігопад, а також сильні пориви вітру.

Як повідомляв портал Знай.иа, з'явилася фотографія радянського автомобіля, у якого були незвичайні колеса. Власник "Запорожця" вирішив перевзути автомобіль кардинально, тим самим підготувався до зими.

Також Знай.иа писав, що у Харківській області під час снігопаду чоловік зламав гомілку і ледь не замерз на смерть у лісі.