У Дніпрі помер чоловік під час катання на ковзанах.

Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 2 січня, в "льодовій арені" на вулиці Набережна Заводська. За інформацією джерела, 57-річному чоловікові різко стало погано під час катання на ковзанах. Очевидці викликали на місце бригаду швидкої допомоги.

По приїзду медики не змогли реанімувати потерпілого і лише констатували його смерть. З'ясувалося, що у дніпрянина стався серцевий напад. З'ясовувати подробиці події прибула слідчо-оперативна група.

Льодова арена / фото: Дніпро
Льодова арена / фото: Дніпро

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто нагадати, що під Дніпром сталася ДТП, в результаті якої загинула маленька дитина. Інцидент стався 31 грудня в селі Мар'яна Роща Петропавлівського району. Водій автомобіля ВАЗ-2101 не впорався з керуванням і злетів з моста в річку Самара.

Двом дорослим, які перебували всередині, вдалося вибратися живими. Вони витягли дитину з машини і на попутках дісталися до найближчої лікарні. На жаль, врятувати дитину не вдалося - вона загинула від утоплення.

Нагадаємо, що у Дніпрі в новорічну ніч у 10-річної дівчинки в руках вибухнула петарда.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі медики врятували 11-річного школяра з Кам'янського, якого 22 грудня збив потяг. За словами лікарів, хлопчик вийшов з коми і почала дихати самостійно.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі горе-піротехнік отримав заряд феєрверків у живіт, але не здався.