У Дніпрі спіймали жителя сусідньої області, який "торгував тілом" за 1500 гривень.

Детальніше про це розповіла прес-служба адміністративної комісії при виконавчому комітеті Запорізької міської ради в Facebook.

В адміністративній комісії розповіли про протоколи, складені поліцією на жителів Запоріжжя, але в інших містах.

Повідомляється, що в Дніпрі спіймали хлопця, жителя Запорізької області, який займався проституцією. Він пропонував інтимні послуги мешканкам міста. Він проводив разом з ними ніч, беручи за свої послуги 1500 гривень. У комісії порахували таку суму занадто маленькою, порівнявши героя цієї історії з іншими, "мужніми" городянами:

"...В той час як інші мужні чоловіки-запорожці розклеюють оголошення на стовпах про закупівлю волосся".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У прес-службі також зазначили, що на занятті проституцією спіймали ще кількох мешканок Запоріжжя, тільки вже у Львові. На них також були складені адміністративні протоколи.

Згідно з Кодексом України Про адміністративні правопорушення, за заняття проституцією порушники можуть отримати попередження або штраф (від 85 до 170 гривень). У разі повторного порушення штраф буде більше.

Нагадаємо, що у Дніпрі житель БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ відкрив стрілянину по чоловікам, які представилися співробітниками фірми по заскленню балконів.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі дівчинка-підліток випила засіб для чищення і опинилася в реанімації.

Також Знай.иа писав, що з'явилися нові подробиці жорстокого вбивства під Дніпром, де хлопця спочатку катували, після чого підірвали петарду у нього в роті.