У Дніпрі в одному з районів міста чоловік побив перехожого і відібрав у нього куртку.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Дніпропетровської області.
Так, стало відомо, що в Дніпрі в ніч на 15 січня на спеціальну лінію "102" надійшло повідомлення про пограбування в Чечелівському районі міста. На вказане місце оперативно виїхали правоохоронці. Потерпілий повідомив, що малознайомий чоловік побив його, а після цього забрав у нього куртку з особистими речами.

У Дніпрі пограбували чоловіка, фото Національної поліції
У Дніпрі пограбували чоловіка, фото Національної поліції

Дніпрянин розповів правоохоронцям як виглядає зловмисник і вони кинулися на його пошуки, попередньо викликавши потерпілому швидку допомогу. Схожого за прикметами чоловіка їм вдалося виявити в сусідньому дворі. Поруч з ним лежала куртка потерпілого, пізніше заявник упізнав грабіжника і свої речі.
Правоохоронці затримали чоловіка і доставили в Чечелівське відділення поліції. З ним працює слідчий.

Нагадавши, Знай писав, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Грабіжники знімають з автомобілів номери, і залишають прямо на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині невідомі пограбували церкву.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще