Під Дніпром у місті Кам'янське двоє хлопчиків отримали травми внаслідок вибуху запалу від ручної гранати.

Про це повідомляє пресслужба поліції Дніпропетровської області.

Надзвичайна подія сталася вчора, 9 січня, близько 7-ї вечора в приватному будинку в смт Карнаухівка Південного району міста Кам'янське. В результаті вибуху постраждали 14-річний підліток і 6-річна дитина. Хлопчиків з травмами рук, живота та обличчя госпіталізували в обласну дитячу лікарню.

Попередньо встановлено, що під час гри у хлопчиків в руках вибухнув запал від ручної гранати.

"Встановлено, що вибух стався за місцем проживання сім'ї 6-річної дитини, де перебував у гостях підліток",- повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

За даним фактом слідчі Південного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за двома статтями ККУ-ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною).

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Нагадаємо, у Дніпрі чоловік вибухнув в автомобілі. Повідомляється, що 29 серпня, о 10:20, біля одного з ринків у Шевченківському районі вибухнув автомобіль. У момент вибуху в салоні знаходився водій, який моментально загинув.

На місце події прибули слідчі Шевченківського відділення поліції, рятувальники та сапери. На місці вибуху фахівці виявили фрагменти магнітного збору, кільце і чеку.

У зв'язку з цим правоохоронці припустили, що вибух стався в результаті необережного поводження з боєприпасами. Згідно з висновками експертів, могла вибухнути граната "Ф-1".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Прикарпатті школяр приніс до школи" вибухівку " замість домашнього завдання

Як повідомляв портал " Знай.ІА", харків'янину відірвало руку в парку: погрожував гранатою колишній дружині

Також, " Знай.ІА " писав, що у коронавірусному госпіталі прогримів вибух