У Дніпрі мешканець багатоквартирного будинку відкрив стрілянину по чоловікам, які представилися співробітниками фірми по заскленню балконів.

Про подробиці події розповіла Оксана Короленко у Facebook-спільноті "Калиновский (Клочко). Днепр".

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 8 січня, на житловому масиві Калиновський (колиш. - Клочко) по вулиці Холодильна, 61. За словами очевидців, суботній вечір закінчився для них стріляниною - житель квартири на 8-му поверсі почав стріляти по хлопцям, які представилися промоутерами.

Як стало відомо, в той час по під'їзду ходили невідомі, представившись співробітниками фірми по заскленню балконів і пр.коли вони завітали до жителя квартири на 8-му поверсі, той вийшов до них у стані алкогольного сп'яніння і відкрив стрілянину з пістолета.

На місце події викликали наряд поліції, співробітники якої вилучили зброю, кулю, проте самого стрільця не забирали у відділення. Чому так сталося-невідомо.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Поліція / фото: Facebook
Поліція / фото: Facebook

У коментарях користувачі відзначили, що, найімовірніше, це були не співробітники фірми по заскленню балконів, а звичайні шахраї. Таким чином вони виманювали особисту інформацію у мешканців квартири, щоб надалі її пограбувати. Однак це лише версія, підтвердження якої немає.

Пост Оксани Короленко в Facebook / скріншот
Пост Оксани Короленко в Facebook / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що у Дніпрі невідомий чоловік стріляв по перехожих з пневматичної зброї, а також вистрілив сусідові в пахову область.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі 70-річний чоловік розпоров собі живіт звичайним кухонним ножем, що призвело до смерті.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік намагався спалити власну бабусю.