У Кривому Розі дівчинка-підліток випила засіб для чищення і опинилася в реанімації.

Про подробиці події розповідає місцеве видання "Первый городской", посилаючись на інформацію в правоохоронних органах.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері в п'ятницю, 8 січня в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області. 15-річна місцева мешканка випила вдома засіб для чищення каналізації"Кріт".

Постраждалу терміново госпіталізували в реанімаційне відділення 8-ї міської лікарні. Лікарі діагностували у неї шлунково-кишкову кровотечу. На даний момент медики борються за життя підлітка.

На даний момент правоохоронці намагаються встановити всі обставини події. За інформацією з особистих джерел видання, підліток не змогла пояснити причину свого вчинку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Табличка / фото: Первый городской
Табличка / фото: Первый городской

Варто відзначити, що місяцем раніше в Кривому Розі ще один молодий чоловік намагався звести рахунки з життям. Повідомляється, що інцидент стався ввечері, 7 грудня на вулиці Степана Тільги в Кривому Розі.

19-річний хлопець намагався покінчити життя самогубством, наковтавшись снодійного і таблеток для людей, хворих на серцеву недостатність. Про причини вчинках хлопця нічого невідомо.

Нагадаємо, що у Дніпрі рятувальники допомогли маленькій дівчинці, нога якої застрягла в чавунній батареї.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі невідомий чоловік стріляв по перехожих з пневматичної зброї, а також вистрілив сусідові в пахову область.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі медики врятували дитину, язик якої застряг у скляній пляшці з-під молока.