У Кривому Розі в одній з кімнат гуртожитку виявили жіночий труп з ознаками насильницької смерті. Про подробиці події розповідає місцеве видання "Перший міський".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в гуртожитку, розташованому на вулиці Доватора в Тернівському районі Кривого Рогу. Одна з мешканок звернулася в поліцію з повідомлення про знайдений труп.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Тіло виявили в кімнаті її співмешканця. За попередньою інформацією вона померла від ударів тупим предметом по голові і тулубу.

Як з'ясувалося на місці події, в ту ніч сусіди чули шум із зазначеної кімнати, проте не надали йому значення, оскільки, за їхніми словами, таке відбувається регулярно. Відомо, що ймовірний вбивця і за сумісництвом співмешканець загиблої неодноразово знущався над жінкою і бив її.

На даний момент правоохоронці розшукують чоловіка, якого підозрюють у вбивстві своєї співмешканки. Для з'ясування подробиць події на місце прибув судмедексперт і слідчо-оперативна група Тернівського відділення поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дніпровський блогер Віталій Піскун взяв інтерв'ю у довічно ув'язненого чоловіка, який розповів йому про своє життя і плани на майбутнє.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі двоє чоловіків перебігали дорогу в недозволеному місці, в слідстві чого один з них потрапив під колеса легковика.