Стало відомо про те, що в Дніпропетровській області в одній зі шкіл розгорівся скандал. Дитину вигнали з класу під час святкування Дня святого Миколая.

Таким чином, повідомляється, що в Голубівській школі, яка знаходиться в Луганській області, вчителька вигнала шестирічну дитину з класу, поки інші діти святкували День святого Миколая.

Про це розповіли в сюжеті «5 каналу».

Мати дівчинки розповідає, що свято оплачувалося з фонду класу, А платежі вона робила з вересня, і за підрахунками, їх повинно було вистачити на організацію свята, і тому робити чергову оплату вона відмовилася.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Євгенія Гудемович стверджує, що її дитину залишили без Свята незаконно, так як вона здає всі фонди, бере участь скрізь по максимуму. Гроші в результаті були витрачені на вчителя.

Директор каже, що в навчальному закладі заборонені будь-які фонди, і тому, конфлікту в цій ситуації він не помітив.

Хто правий у цій ситуації, а хто винен - повинні будуть вирішити члени спеціальної комісії відділу освіти.

Нагадаємо, раніше школярі натовпом звільнили і побили 10-річну дівчинку: "Сходили в туалет на неї"

Як повідомляє портал "Знай" Вчителі кинули страждати від болю учня з переламаними ногами - " моя дитина плакала і кричала"

Також "Знай" писав, що в українському садочку розгорівся скажений скандал, мережа не стримує люті: "вдарили дитину і накинулися на матір"