Стало відомо про те, що в Дніпрі машина опинилася в пастці. Колесо пішло під землю.

Таким чином, повідомляється, в місті Дніпро автомобіль провалився в дірку посеред дороги. Автомобіль застряг у "пастці", і ніяк не міг вибратися.

Стався даний інцидент на вулиці Гусенко. У повідомленні йдеться про те, що одне колесо автомобіля виявилося чи то в ямі, чи то в люку.

Автомобіль потрапив у пастку на дорозі, фото:Ху % вий Дніпро
Автомобіль потрапив у пастку на дорозі, фото:Ху % вий Дніпро

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

На місце викликали рятувальників, які витягли його звідти.

Варто відзначити, що в Україні все частіше повідомляється про випадки, коли автомобіль потрапляє в яму, і самостійно не може звідти вибратися. Люди скаржаться, але, комунальні служби забивають на це.

Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи. І ось, вже в мережі почали з'являтися фотографії, як вона почала провалюватися. Нещодавно Знай передавав, що в Києві комунальні служби відзначилися безглуздим "ремонтом" ями біля каналізаційного люка, розташованого на території " Укртелекому».