Мер Дніпра Борис Філатов висловив співчуття про смерть мера Харкова Геннадія Кернеса, але нарвався на негативний відгук від "псевдопатріотів" і хейтерів.

Філатов відреагував новим постом на гнів коментаторів на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я написав текст на смерть Геннадія Кернеса. Не некролог, не епітафію. Зважений, рівний текст про складну людину, яка любила своє місто. Людину - епоху. У відповідь сотні мережевих ідіотів, які вважають себе "патріотами" і "християнами" , які в переважній більшості випадків ніколи не були в Харкові, вилили в Інтернеті тонни жовчі і ненависті",- написав Філатов.

Кернес і Філатов, фото: соцмережі
Кернес і Філатов, фото: соцмережі

Він закликав людей навчитися "чути і слухати" один одного, якщо ми хочемо постороить нову благополучну країну. За словами Філатова, після Кернеса до влади може прийти керівник набагато нижче рівнем.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Патріоти " і" християни", що живуть в чорно-білій проекції свого плоскоземельного світу, пжслт, не жахніться того вибору, який жителі Харкова можуть зробити після Кернеса...Включіть залишки своїх мізків і подумайте про те, яка політична вакханалія почнеться після його смерті. Хоча для вас це занадто складні розумові конструкції",- підсумував мер Дніпра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мер Дніпра Філатов відреагував на сумну звістку про смерть Кернеса: "ти любив Харків, А Харків тебе"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Після смерті Кернеса Харків може очолити "стара гвардія": думка експерта

Також «Знай.иа " писав, що Друг покійного Кернеса Фукс розповів, як згасав мер Харкова: "відчував слабкість"