Мер Дніпра Борис Філатов опублікував пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, в якому поміркував про те, куди рухається Україна і про сучасні реалії. А також Філатов відзначив, що багатьом чиновникам потрібно заборонити доступ до Facebook.

"З Альперіна зняли електронний браслет. Свинарчука випустили під мінімальну заставу. Микитасю дозволили виїхати на лікування в Лондон. А Кононенко.. Ніби як пару місяців тому полетів до Китаю грати в теніс. Обіцяв повернутися, зараз явно не зможе. Коронавірус, знаєте, карантин", - написав Філатов.

Борис Філатов


Мер Дніпра зазначив, що він не закликає всіх цих людей кинути відразу ж ха решітку. Він нікому в'язниці не бажає. Більш того, за словами мера Дніпра коли йому бажають подібного він ніколи не відповідає на подібне.

"Я не критикую правоохоронні органи за їх некомпетентність. Садити, безумовно, потрібно і по всій строгості. Але от тільки не "навесні" або у відповідності з календарним планом, а за законом і бажано без попередніх прес-конференцій з призначенням винних", - написав Філатов.

Міський голова Дніпра зазначив, що взагалі багатьом силовикам і чиновникам потрібно заборонити користуватися Facebook. Адже він змушує їх натискати клавіші гаджетів швидше, ніж складати процесуальні документи.

"Я про сенси, розумієте? Про сенси. Про програмування народної свідомості. Ми пішли на поводу у недолугої тусовки. Людей, які нічого не зробили в цьому житті. Але варто було їм дорватися до влади - вони відразу призначили собі астрономічні зарплати. Поки, при цьому, ще нічого не зробивши корисного", - зазначив Борис Філатов.

Мер Дніпра розповів, що влада зараз думає не про те. А повинна думати про те, як боротися з трудовою міграцією. Про підвищення доходів людей. Про технічне переозброєння. Про зношену інфраструктуру. Про алкоголізацію населення. Про продуктивність праці. Про зовнішні ринки. Про солідаризм. Про старіючю націю. Про виховання наших дітей.

" І ще б я забрав у багатьох начальників фейсбук. Тому, що він заважає працювати. Доброго ранку. Попер я в міськвиконком", - так закінчив свій пост Філатов.

Скріншоти

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Філатов убезпечив себе від жорсткого троллінгу пранкери Джокера: "На руку Путіну".

Як повідомляв Знай.uа, Разумков відповів про зарплату для слуг народу в конвертах: "Буде корисно і правильно".

Знай.uа писав, львівські слуги народу звинуватили Гончарука у державній зраді: офіційне звернення.